Continental Talvirenkaat 4×4

ContiIceContact 4×4

ContiIceContactTM4×4. Brilliant Plus nastateknologialla.

Huipputeknologiaa joka parantaa turvallisuusreservejä renkaan käyttöiän loppuun asti.

Epäsymmetrinen pintakuviointi, poikittaisiin uriin sovitetut 3-D-palaleikkaukset  ja aggressiivinen ulkosyrjän design. Uusi ContiIceContactTM tarjoaa entistä parempaa suorituskykyä ja optimaaliset käsittelyominaisuudet kaikissa olosuhteissa. Uusi kumiseoskonsepti hyödyntää täyssynteettisiä pehmittäjiä, joilla saavutetaan joustavuuden ja tukevan kulutuspinnan täydellinen tasapaino.

ContiIceContactinTM automaattiroboteilla tapahtuva nastoitus on osa renkaan valmistusprosessia ja renkaita käsitellään vielä nastoituksen jälkeenkin. Uuden teknologian ansiosta nastat kiinnittyvät tukevasti paikoilleen, jolloin ne toimivat tehokkaasti renkaan käyttöiän loppuun asti. Nastojen sijoittelussa on käytetty Continentalin kehittämää optimointijärjestelmää, jonka ansiosta nastaäänet on saatu entistä vaimeammiksi.

Lyhyet jarrutusmatkat ja huippupito.

Uuden nastamuotoilun ansiosta Brilliant Plus nastoissa on laajempi pitosärmä ja tehokkaampi ote jäähän, joka varmistaa optimaalisen voimansiirron nastan ja jäisen tienpinnan välillä. Tuloksena parantunut turvallisuus ja ajomukavuus. Lisäksi kuviopalojen patentoidut jäähilekäytävät estävät höylääntymisen seurauksena musertunutta jäätä pakkautumasta nastan ja kuviopalojen alle, jonka ansiosta jarrutusmatkat lyhenevät ja pito paranee.

Uusi kumiseos kruunaa kokonaisuuden.

ContiIceContactTM on ensimmäinen nastarengas, jossa kulutuspinnan kumiseos ei menetä joustavuuttaan renkaan käyttöiän aikana. Innovatiivinen ratkaisu piilee uudessa seosteknologiassa – täyssynteettisiä pehmittäjiä on sijoitettu aiempaa laajempiin kerroksiin. Tämän ansiosta rengas säilyttää turvallisuusominaisuutensa käyttöiän loppuun asti. Uusi seos toimii erinomaisesti myös asfaltilla, sekä kuivalla, märällä että suolatulla. Myös kilometritulos on Continentalin testien perusteella entisestäänkin parantunut.

Henkilöautoihin:
Nopeusluokka: T
Vannekoot: 13″ – 18″
Leveydet:155 – 245
Profiilit: 40 – 80

4×4 renkaat:
Nopeusluokka: T
Vannekoot: 15″ – 20″
Leveydet:215 – 285
Profiilit: 40 – 75

contiicecontact_uv,property=original

Tuoteominaisuuksia:

 • Rakenneoptimoitu tehokkaisiin ja raskaisiin 4×4 autoihin
 • Brilliant Plus erikoisnastoitus
 • Lyhyet jarrutusmatkat ja huippupito. Jäällä ja lumella.
 • Tukevat käsittelyominaisuudet ja hyvä ohjautuvuus.
 • Säilyttää turvallisuusominaisuutensa käyttöiän loppuun asti.

 

Viimeisintä nastateknologiaa

Uuden nastamuotoilun ansiosta Brilliant Plus nastoissa on laajempi pitosärmä ja tehokkaampi ote jäähän, joka varmistaa optimaalisen voimansiirron nastan ja jäisen tienpinnan välillä.

Jäähilekäytävät tehostavat nastojen toimintaa

Uudet jäähilekäytävät poistavat höylääntymisen seurauksena muodostuneen jäähileen tehokkaasti kuviopalojen alta. Uusi teknologia lyhentää jarrutusmatkoja ja tehostaa ESC-ajonhallintajärjestelmien toimintaa liukkaissa olosuhteissa.

Uusi kulutuspinnan kumiseos

Uusi ContiIceContactTM on ensimmäinen nastarengas, jossa kulutuspinnan kumiseos ei menetä joustavuuttaan renkaan käyttöiän aikana. Innovatiivinen ratkaisu piilee uudessa seosteknologiassa – täyssynteettisiä pehmittäjiä on sijoitettu aiempaa laajempiin kerroksiin. Tämän ansiosta rengas säilyttää turvallisuusominaisuutensa käyttöiän loppuun asti.

Epäsymmetrinen kulutuspinta

Epäsymmetrisen konseptin ansiosta kulutuspinnassa voidaan käyttää erilaisia teknisiä ratkaisuja sijoitettuna alueille, jossa ne toimivat tehokkaimmin. Kulutuspinnan ulkosyrjän sinuslamelloidut kuviopalat tukeutuvat aina keskialueelle asti, jolloin jämäkkä rakenne antaa renkaalle tukevat käsittelyominaisuudet ja hyvän ohjautuvuuden. Sisäsyrjän 3D-porraslamellointi optimoi renkaan pitkittäispidon talvisissa olosuhteissa.

ContiCrossContact Viking

crosscontactviking_uv.jpg

ContiCrossContact Viking on ensimmäinen alusta pitäen Pohjolan lumi- ja jääolosuhteisiin suunniteltu 4×4 kitkarengas. Keskieurooppalaisista SUV-kitkarenkaista poiketen renkaassa on voimakas lamellointi, terävä olkapääalue sekä pehmeäseoksinen, erittäin joustava kulutuspinnan kumiseos. Rengas on turvallinen ja pitävä kriittisissä olosuhteissa, lumella ja jäällä, mutta myös jämäkkä ajettava sulilla asfalttipinnoilla.

Kokovalikoima kattaa yleisimmät 4×4 rengaskoot

Teknisiä yksityiskohtia:

 • Renkaan epäsymmetrinen pintakuviointi ja kaksi erilaista lamellointiteknologiaa optimoivat sekä pitkittäis- että sivuttaissuuntaisen pidon lumella ja jäällä.
 • Ulkoreunan isokokoiset, tukevat kuviopalat parantavat renkaan käsittelyominaisuuksia sulalla asfaltilla. Patentoitu lamelloinnin lukitusjärjestelmä tekee renkaasta vakaan ajettavan ja antaa hyvän ohjaustuntuman. Rengas on suunniteltu toimimaan yhdessä nykyaikaisten ajonhallinta- ja luistonestojärjestelmien kanssa.
 • SUV-käyttöön optimoidun kulutuspinnan talvisilica-kumiseoksen ansiosta renkaassa on hyvä pito paitsi lumella ja jäällä myös märillä asfalttipinnoilla. Uuden seoksen myötä rengas pyörii raskaankin auton alla kevyesti ja lähes äänettömästi.

Tekniikan Maailma 18/2008 Testivoittaja

”Continental on parhaimmillaan lumisella tiellä. Se on rauhallinen ja tunnokas ajettava, ja sen pito riittää ääritilanteissakin.” ”Asfaltilla Continental on kitkarenkaaksi varsin tukeva ajettava ja ohjautuu hyvin väistöissä.”

Conti4x4IceContact

conti4x4icecontact_uv.jpg

Conti 4×4 IceContact on moderni SUV-nastarengas, joka toimii erityisesti kriittisissä olosuhteissa, jäisillä ja lumisilla tienpinnoilla. iceContact tarjoaa äärimmäistä turvallisuutta, mutta myös huippuluokan ajo-ominaisuuksia ja mukavuutta sulilla asfalttipinnoilla.

 • Erinomainen jääpito.
 • Hyvät etenemisominaisuudet pehmeillä pinnoilla
 • Vastustaa tehokkaasti vesi- ja loskaliirtoa
 • Erinomaiset käsittelyominaisuudet myös sulilla asfalttiteillä.
 • Mukava ja hiljainen

Tuoteominaisuuksia

 • Erinomainen jääpito.
 • Hyvät etenemisominaisuudet pehmeillä pinnoilla
 • Vastustaa tehokkaasti vesi- ja loskaliirtoa
 • Erinomaiset käsittelyominaisuudet myös sulilla asfalttiteillä.
 • Mukava ja hiljainen

Tekniikan Maailma 18/2008, 4×4 talvirenkaat, Testivoittaja 

”Continental voitti testin tasapainoisella suorituksella. Se oli testin parhaita renkaita jäällä ja varsinkin lumella. Continentalin ajettavuus on rauhallista kaikissa tilanteissa, rengas ohjautuu varmasti ja on myös uraisella tiellä vakaa ajetava.”

ContiCrossContact Winter

conticrosscontact_winter_uv.jpg

ContiCrossContact Winter: Uuden sukupolven kitkarengas 4×4 autoihin

ContiCrossContact Winter tarjoaa kehittyneempiä talvipito-ominaisuuksia myös tehokkaimpiin 4×4 autoihin.

Epäsymmetrisen kulutuspinnan tekniset yksityiskohdat on suunniteltu toimimaan yhdessä elektronisten ajonhallintajärjestelmien kanssa. Patentoitu palajäykkyyskonsepti ja progressiivisesti kasvavat lamellileikkaukset varmistavat hyvän pidon kaikissa olosuhteissa. Renkaan olkapääalueen tukeva kuviointi tarjoaa jämäkät käsittelyominaisuudet myös suuremmissa ajonopeuksissa. Kulutuspinnassa käytettävä talvisilicaseos varmistaa hyvän pidon myös sulilla asfalttipinnoilla. Uuden seoksen ansiosta jarrutusmatkat märillä asfalttipinnoilla on saatu erittäin lyhyiksi.

Uuden teknologian etuja:

 • Uusi talvisilica kumiseos ja patentoitu palaleikkauskonsepti antavat renkaalle hyvät talvipito-ominaisuudet.
 • Renkaan tukeva rakenne varmistaa vakaat ajo-ominaisuudet ja lyhyet jarrutusmatkat myös sulilla asfalttipinnoilla.
 • Kulutuspinnan leveät pitkittäisurat ja ulkosyrjän poikittaisurat torjuvat tehokkaasti loska- ja vesiliirron riskiä.

Conti4x4WinterContact

conti4x4wintercontact_uv.jpg

Keskieurooppalais-tyyppinen talvirengas 4×4 ajoneuvoihin.

Kitkarengas vaihteleviin olosuhteisiin. Parhaimmillaan 4×4 WinterContact on sulilla asfalttipinnoilla, niin märillä, suolatuilla kuin kuivillakin. Rengas soveltuu myös kevyeen maastoajoon. Renkaalla pärjää hyvin Pohjolan talvessa, kunhan muistaa sovittaa tilannenopeudet vallitsevia olosuhteita vastaaviksi.

Tuoteominaisuuksia

 • Kelvollinen pito lumella ja jäällä.
 • Hyvät etenemisominaisuudet pehmeillä pinnoilla
 • Vastustaa tehokkaasti vesi- ja loskaliirtoa
 • Erinomaiset käsittelyominaisuudet ja mukavuus sulilla asfalttiteillä.
 • Äänetön

Continental renkaat myy:

logo21.gif

Olympiakatu 9
65100 Vaasa

Puh. 06-312 0777